14 Kasım 2011 Pazartesi

Random Gülücük :)


tipe bak -,-
 Bugün çok dalgındım. Sürekli ya ben birilerine çarptım ya birileri bana çarptı. Voleybol oynadık beden dersinde benim olduğum takım hep yenildi. Saçma bir gündü. (Hala saçma gidiyor Face'te hayrına fotoğraf beğeniyorum)Sap gibi takıldım, inadına onun olduğu kata çıktım görsün içi acısın diye. Ben başkalarıyla konuşurken o benimle konuşmuyor diye..
Biri bana yardım etsin, onun canı acıyor belki ama benimde acıyor canım. Okulda her gün görüyorum.. Okuldakiler bütün gün;
-Siz barışırsınız.
-Yakışıyordunuz yaa
-Üzüldüm ayrılmanıza.
-Neden ayrıldınız?
-Oha ayrıldığınıza inanamıyorum!
falan dediler. Soranlara ayrıldığımızı söyledim, konuşmak istemiyorum bu konuda dedim... Random gülücük attım. Poker Face yani. Öyle..

Buda şarkısı olsun.

I hate to turn up out of the blue uninvited.
But I couldn't stay away, I couldn't fight it.
I'd hoped you'd see my face & that you'd be reminded,
That for me, it isn't over.

2 yorum:

  1. benzer şeyler yaşıyoruz bi de beyfendin başka kızla sevgili şimdi.Bugün de iki kez karşılaştık ikisinde de suratına bakmadım.Bizimkiler ''AA nasıl ayrıldınız?'' yerine ''...Bey yeni aşka yelken açmış.'' ''Hala onu seviyo musun?'' bıdıbıdı her gün konuşuyolar.Bi de bunları söyleyenlerin hepsi erkek.Dalga konusu oldum onlara da.Artık nefret ediyorum eski sevgilim olan şahısdan da.Merak etme zamanla nefrete dönüşüyo.Ama umarım döner.Daha mutlu olursunuz.Tabi istiyorsan..

    YanıtlaSil
  2. Nefret edince çok daha kolay oluyor. Bugünde gitmiş okulumuzun her türlü ayrılığın altından çıkan kızıyla sarılmışlar falan. Sinirim bozuldu biraz. Az daha ağlıyodum falan ama sonra kendime geldim (:
    Aman bırak erkeklerin diline düşsen n'olucak? Sen dalga konusu olmamışsın o çorap gibi sevgili değiştiriyo olmasının seninle ilgisi yok, boşver takma

    YanıtlaSil