27 Kasım 2011 Pazar

bir deneme sınavı daha öptü geçti

Sabah uyanamayınca öğlen gittim sınava, dersanede deneme vardı. Binanın önünde Fenciyle karşılaştım. Fenci sabah gelenlerin Fenden çok zorlandığını, döküldüklerini söyledi. Ben sevmiştim bu konuyu, ama işlememiştik nerdeyse bir giriş yapmıştı anca dersanedeki. Okuldaki fencide bu hafta gelmedi ve bende bildiğim herşeyi unuttum :D Bir panikledim. Sonra rahatladım ama geçen seneden alışıktım fenden çıkan 6-7 yanlışlara ve bir o kadar boşlara. Amaan sallaa! dedim kendi kendime.
Sınıfa gittim, oturdum bi' yere yanım boştu. Sonra Crax geldi. "Lan boş yer yok" deyince hoca "Otur Pikaçu'nun yanına" dedi. İşte kitapçıkları dağıttı hoca. Kapağı açtım. Islık gibi hani ama nefes alıyorken çıkıyomuş gibi bi ses çıkardı Crax. Ama komikti. İlkinde güldüm. Türkçe'nin ilk sayfasında 4 soru vardı, o soruları çözmeye çalışırken bide aldı beni gülme. Sonuç olarak o 4 sorudan 3ü yanlış. Sonra birde "Steve Jobs'la Nejat İşler arasında sadece isim benzerliği var akraba değiller." Bunada ilk güldüm sonra dönüp baktım, "Crax bu espriyi yapmış olamazsın." dedim. Daha da güldük.
En önde oturuyoduk Crax'la. Arkadakiler "Susun ya çözemiyorum" demeye başladılar. Sonra hoca "Ayrırım bak sıraları!" dedi. Biz direk "Öhms hocam tamam tamam sustuk" dedik. Ama sonra Crax durdu durdu. "Pikaçu," dedi gayet ciddi. "İnsanı en çok ne yıkar?" dedi. Ne yıkar diye sordum. "1-Su, 2-Sabun" dedi. Öküz gibi güldüm abartısız. Sonra ben "Bi soba bi sobaya ne demiş?" dedim. Sordu, "Bugün çok ateşliyim demiş" dedim. Oda ayrı bi güldü buna. Ondan sonra "Şş, Crax. Abi sınavdayız yalnız" dedim. Sonra çözmeye başladık. Matematiğe geçti. Ben hala gülmekten Türkçedeydim. Sonra kendi kendine söylenmeye başladı, "İyide olm sen bana 2+2=4 79'un yaklaşık değeri ne? diyo gibisin. Bu soru ne be?!" dedi. Sonra sınıftan kız durdu durdu, "Üşüdüm, Google Earth!" dedi. Böyle mal mal sınavı çözdüm. Türkçeden 5 yanlış çıkardım. Fen 2 falan. Öyle yani..

2 yorum:

  1. aa nası sınavmış o öyle bizde cıt cıkmıyo valla :D

    YanıtlaSil
  2. Crax sağolsun her zaman zaten gülmekten öldürür insanları. sınavın yarısında güldük, diğer yarısında gülmemek için dudağımı ısırıyodum :D -pek dizginleyemiyolar kimseyi bide :D

    YanıtlaSil