11 Aralık 2011 Pazar

nerden geldin aklıma yine..

1010 söz konusu şahsiyet. Kötüleri gördükçe iyiler gelir aklına, keşkeli cümleler sarf edersin boşuna. Buda öyle. Ama bilemiyorum, iyi miydi 1010 yoksa kötü mü? Bana karşı iyiydi aslında, sanıyorum ki ciddi problemleri vardı.
 Arada bir geliyorlardı buna, kafayı yiyordu, dengesizdi ama en azından adamdı diyelim gönderme yerine gitsin..
1 yıl geçti 1010'un üstünden. Ama ben burada oturmuş hiç işim yokmuş gibi yazıyorum onunla ilgili bişeyler.. "Unuttum," diyordum "O köprünün altıdan çok sular aktı" ama merak ediyorum bugün karşılaşsak ne yapar? Arabayla geçerken beni görürse ben onu fark etmesem bile ne düşünür? Ne hisseder? Acır mı içi, ibnenin teki olduğunu kabullenir mi? Bir tebessüm mü olurum yüzünde, umursamazlık mı? Umursamaz hiç galiba. Geride bıraktıklarını umursadığını görmedim ben onun hiç. Kırık kalpler, bozulmuş sözler bırakıyordu hep arkasında. "1010'nun Arkasından Bakakalan Ezikler"  diye bir kulüp kursam kaç kişi katılır? Ya da şöyle güzel bir küfretsem mesela. Ohoho rekor kırarız kesin.
Öylesine gelmedi aklıma aslında;

4 yorum:

  1. eskilerin arkasından küfredip geçmek lazım bence :)
    neyse.
    sana ödül verdim gelip alabilirsinn^_^

    YanıtlaSil
  2. Kim seni böyle üzdüüü? Lanet olsun ona -.- Böyle ya, ne zaman sevsen sevilmezsin zaten. Çok da gereksiz bir denge(sizlik) hani! Umarım unutursun zamanla <3

    YanıtlaSil